EMPRESA

Assessorament i gestió
en operacions de compra,
venda i lloguer en tot
tipus d’immobles.

RENT11 és un grup d’agents immobiliaris, amb més de 40 anys d’experiència en el sector, que des del primer moment ha desenvolupat la seva activitat professional amb rigor, ètica i professionalitat. Actualment és una empresa sòlida que gaudeix d’un posicionament excel·lent dins el sector immobiliari.

RENT11, té la voluntat de seguir creixent i de continuar oferint el millor servei als seus clients, i el més important, és que compta amb els instruments per fer-ho: un equip humà compromès amb la missió del grup amb una línia estratègica clara: fidelització i compromís amb els seus clients, professionalitat i l’especialització que requereix un mercat cada cop més exigent i complex.

1.1 La nostra missió
Garantir una gestió de serveis integrals, amb un alt índex de qualitat que ens asseguri el creixement i la rendibilitat, així com la satisfacció del client i permeti alhora contribuir en el desenvolupament de les persones, la ciutat i el país.

1.2 La nostra visió
Ésser una empresa referent en el sector de serveis, amb protagonisme en la vida social, econòmica i empresarial que, amb el compromís de la seva gent i una eficient direcció i organització, doni la millor resposta a les expectatives dels clients amb un servei proper i integral de qualitat.

1.3 Els nostres valors
Els valors corporatius són les creences fonamentals sota les quals aquesta empresa decideix la seva forma diferenciada de fer negoci i d’actuar en el mercat, donant resposta a les expectatives que es plantegin.

1.4 El nostre compromís amb els clients
Volem ésser el seus referents i aconseguir el respecte, la satisfacció i la superació de les seves expectatives per donar el millor valor afegit. Cerquem la confiança dels nostres clients a través de l’excel·lència, la millora contínua en el servei i la qualitat, a fi d’oferir-los solucions àgils i altament fiables basades en el compliment dels compromisos assumits que reforcin la fidelització amb el grup.

BUSQUES AGÈNCIA IMMOBILIÀRIA?

Serveis integrals, exclusius i professionals
Rent11 disposa d’un equip procedent del sector immobiliari i oferim una gestió àgil, personalitzada i un assessorament comercial i jurídic de confiança.

BUSQUES AGÈNCIA IMMOBILIÀRIA?

Serveis integrals, exclusius i professionals
Rent11 disposa d’un equip procedent del sector immobiliari i oferim una gestió àgil, personalitzada i un assessorament comercial i jurídic de confiança.

COLECTIVOS
ASOCIADOS

COLECTIVOS
ASOCIADOS